Руководство СПС са својим представницима из изборних јединица 7, 8 и 9

29.10.2023.

...

У циљу припреме за унутарпартијске изборе руководство Социјалистичке партије Српске, на челу са предсједником Гораном Селаком, одржало је данас у Требињу састанак са представницима општинских и градских одбора СПС из зворничке, сарајевско – романијске регије и Херцеговине.

Како је саопштено, СПС је у процесу унутарпартијских избора и у складу са тим руководство партије је већ одржало регионалне састанке у Бањалуци и Броду. Данас је на југу Српске, у Требињу, одржан састанак са представницима СПС из ИЈ 7, 8 и 9.

– На састанку је анализирана актуелна политичка ситуација и извршена припрема за наредне активности. СПС проводи изборе у свим општинским и градским одборима, а активизам и потенцијал доказаћемо већ на наредним локалним изборима – саопштили су из СПС.

Данашњем састанку, поред предсједника СПС Горана Селака, присуствовали су и функционери партије Максим Скоко, потпредсједник, Милан Унчанин, предсједник Форума младих и Јелена Родић, предсједница Форума жена.

– СПС константно проводи политике које су у интересу народа, а које подразумијевају борбу за бољи стандард и економско – социјални статус грађана, као и борбу за очување интегритета и суверенитета Републике Српске. СПС ће безрезервно стајати у одбрани институција и надлежности Републике Српске, јер је то и воља народа и симпатизера СПС – саопштено је из партије.